Touch

Wuuupppp!

lite blogging her i hus.. hahah har ikke gjort en drit i dag egentlig men har ingenting å blogge om, flere som har det sån ? hvertfall i mogen er det sprang/bakke trenging med den beste El Diablo!( får dere som ikke vet så rir jeg) og onsdag kommer Sunnmørsposten hjem til meg får å intervjue meg om et Prosjekt jeg og noen jenter jeg har blitt kjent gjennom ei gruppe og Justin Bieber( møtte 2 av dem i vinterferien på LMFAO konsert) Skal legge ut linken til nettavisa så fort den kommer ut :) !
Jiiiippiii!!

Men nå skal jeg se den nye serien Touch så skal jeg legge meg siden det er skole... gleder meg til påske neste uke, sove og alt DEILIG! og btw så har vi kanskje skidag med skolen og jeg skal bare ake som vanlig, kan ikke stå på ski eller noe som helst.. så tar med kamera og tar bilder ! men nå begynte serien så vi prekast!

 

Vi snakkes ! <3


26.03.2012 kl. 21:45 i Blogg
kommentarer (0)
Velkommen til amasordesign.blogg.no. Her legger jeg ut gratise design til deg, som jeg selv har laget. Håper du liker dem! Om du lurer på noe, eller trenger hjelp med designet kan du kontakte meg på amanda.sorum@hotmail.com! Hilsen amandasorum.blogg.no

kategorier arkiv
design
Design laget av Amanda Sørum.

hits