overnatting

heiheihei

Har overnatting av Cecilie idag! vi har nettopp vært ute og tatt litt bilder, ikke så veldig mange men litt. så skal vi snart se film vet ikke hvilken film men det finner vi ut av :) og i helga var jeg og tanya på haramsøya hos besteforeldrene mine, vi hadde det kjekt :) heheh, skal ikke på jobb før onsdag! det blir deilig! men har snart brukt en halv time på å skrive så no kommer det bilder!

hehehhheeheheh! 

I morgen har jeg ikke planer i det hele tatt... får vell finne meg noen å være med, heheh! gleder meg til Lørdag for da kommer Johanne og Frøya hjem! ååhhh guuuud hvor jeg har savnet dem! og forresten så glemte jeg å fortelle om jeg fikk billetter eller ikke.... og jeg fikk ikke... jeg var på jobb da jeg fikk vite det og jeg stod i kassa så jeg kunne ikke bare sette meg ned på grine så jeg ventet til i går med å grine og skal love dere at jeg skulle gjerne filmet det men det ble for gale... hahah its a beliebers thing!


KOM HJEM TIL MEG SØTE JENTER!:*

men vi snakkes!

17.07.2012 / 00:01 / Blogg / kommentarer (3)

Marlene
 • 17.07.2012 / / kl. 18:48
 • fine bilder :-)<3

  http://mhaansen.blogg.no
  Nysjerrig
 • 19.07.2012 / / kl. 22:30
 • Hvor redigerer du bildene dine? :))))<3

  Malin Alice - a belieber and 1Dfan
 • 19.07.2012 / / kl. 22:32
 • Nysjerrig: jeg bruker noe som heter pixlr.com/express og av og til picmonkey.com :)

  http://uknoow.blogg.no/  Velkommen til amasordesign.blogg.no. Her legger jeg ut gratise design til deg, som jeg selv har laget. Håper du liker dem! Om du lurer på noe, eller trenger hjelp med designet kan du kontakte meg på amanda.sorum@hotmail.com! Hilsen amandasorum.blogg.no

  kategorier arkiv
  design
  Design laget av Amanda Sørum.

  hits