NY BLOGG NY STARTyup, dere leste riktig jeg har ny blogg kommer ikke til å slette den om dere vil lese gamle innlegg. trykk på bilde så kommer ut til den nye bloggen

/ moveslikeus - Malin Alice

wat name?

- moveslikeus

- whatmakesus

-tothemoon

- goodtimes

Trenger hjelp! hvilken skal jeg ta? greier ikke bestemme meg... så hva synst dere ?


randombilde!

/ Malin Søvik

some pictures
before i die i will...

hoolaa!

Siden jeg skal lage meg ny blogg gidder jeg ikke legge ut nye bilder, ehehe men hverfall er er ting jeg har lyst til å gjøre før jeg dør og noen har jeg gjort(skriver "doone" under det jeg her gjort) (dooonne)


det var vell det jeg fikk funnet før innternette vårt klikka... faens innternett.. men jeg har tenkt lit over blogg navn og jeg kom frem til disse
- moveslikeus
- purplemoves
- tothemoon
- followsyou
- whatmakesus
- goodtimes
Hva synst dere? jeg likte best moveslikeus og whatmakesus.

20.07.2012 kl. 01:03 i Blogg
kommentarer (2)

lei av bloggnavnet, wat to do?

DRItT LEI!

Åhhh, er så drit lei av bloggnavet mitt "uknoow" hva faen tenkte jeg på... har hatt bloggen i 3 år i desember, men er lei så har bestemt meg får å lage ny. Dette er den bloggen jeg faktisk har holdt ut lengst med de handre går bare sån et halvt år så gidder jeg ikke, hahah men jeg lurte på om dere hadde et kult blogg navn til meg? da blir jeg "VELDIG" glad jeg har et navn jeg synst er kult med det er bruk på veninnen min sin blogg bare at det er blogg.se siden hun er svensk. så om du har noen forslag bing it on!

randombilde, vet!

 

- frustrert blogger..


19.07.2012 kl. 22:21 i Blogg
kommentarer (6)

overnatting

heiheihei

Har overnatting av Cecilie idag! vi har nettopp vært ute og tatt litt bilder, ikke så veldig mange men litt. så skal vi snart se film vet ikke hvilken film men det finner vi ut av :) og i helga var jeg og tanya på haramsøya hos besteforeldrene mine, vi hadde det kjekt :) heheh, skal ikke på jobb før onsdag! det blir deilig! men har snart brukt en halv time på å skrive så no kommer det bilder!

hehehhheeheheh! 

I morgen har jeg ikke planer i det hele tatt... får vell finne meg noen å være med, heheh! gleder meg til Lørdag for da kommer Johanne og Frøya hjem! ååhhh guuuud hvor jeg har savnet dem! og forresten så glemte jeg å fortelle om jeg fikk billetter eller ikke.... og jeg fikk ikke... jeg var på jobb da jeg fikk vite det og jeg stod i kassa så jeg kunne ikke bare sette meg ned på grine så jeg ventet til i går med å grine og skal love dere at jeg skulle gjerne filmet det men det ble for gale... hahah its a beliebers thing!


KOM HJEM TIL MEG SØTE JENTER!:*

men vi snakkes!

17.07.2012 kl. 00:01 i Blogg
kommentarer (3)

vente vente!

heiheihei

Nå sitter jeg her å her sykt stressa! vet ikke om jeg bare bieberbillett eller ikke onkel skulle bestille og han har ikke sakt fra om han har fått tak i eller ikke, men nå skal jeg ut i byen men noen venner og få noen annet i hode:) så har ejeg skat til Tanya og Cecilie at dem må filme reaksjonen min når e får vite om e har eller ikke så det kan hende det kommer en film idag! 


/ Malin Søvik

Ny header!

heiheihei!

Som dere ser har jo fått ny header og det vil jeg takk Ane for! du finner bloggen hennes HER! hun er utrolig filnk! men jeg må nesten legge meg nå så vi snakkes!


Tusen Takk Ane om du leser dette<3

/ Malin Søvik


09.07.2012 kl. 02:12 i Blogg
kommentarer (3)

slappfisk!

heiheihei!

heheh ja idag har e vært heilt slapp har ikke gaddet å gjøre noe... har jobbet tre dager på rad klokken 10 fredag og lørdag og 9 på søndag og nå har jeg endlig fri til Tirsdag klokka 14.00! sykt deilig! når jeg kom hjem tok jeg med meg dyna og puta ut på varandaen min!(vi har innendørsvaranda) så nå skal jeg sove her! og er drit redd siden mamma har slått av alle lysa :( neida! jeg tok en powernap i 3 timer i dag! det var heeerlig! satt sånn her i en time elns


MOBIL AVHENGI SA DU!? haha ja mobilen min e babyen min! helt serr vet ikke ka e hadde gjort uten den da kunne jeg ikke gjort dette!

ja jeg er fjortis på snart 16 år! hahah neida! no skrive e bare random siden e ikke har nokke å skrive! anna en at jeg er syyykt stressa! billettene til Justin Bieber i april kommer ut til uka og jeg må få tak i billetter! utrolig stress når folk allerede har billetter! og jeg SKAL se Justin live! er ikke tvil om jeg drar uansett om noen dør! hahah! Justin er alt for meg, jeg mener det bare spør vennene mine! siden vi snakka om Bieber må e jo legge ut et bilde av han før e går! heheh han var bare så utrolig kjekk her!ååhhhh! han er så kjekk guttenmin;* men vi får snakkes! skal på shopping med mamma i morra men har ikke fått lønna mi enda men mamma legger ut får meg så da bilr det kanskje innkjøps video eller bilder :D

/ Malin Søvik

Ferdig på Jobb

heiheihei!

Tenkte engentlig at e skulle blogge før e dro på jobb men rakk det ikke pga jeg forsov meg, eheheheheh men vertfall i dag fikk vi vite hvilken skole og linje vi har kommet inn på, og ja livet mitt blei så og si ødelakt kom ikke inn på media og kuminikasjon, men på helse og sosial som ikke er noe får meg.. men jeg står på vente liste så får håpe jeg kommer inn allikavell! akkuratt nå føler jeg meg sån 


ikke så veldig fornøyd etter å få vite at drømmen min ikke vil gå i oppfyllelse men never say never som Justin sier og Everything is gonna be alright! får vell bare vente å se hva som skjer :/ hadde veldig lyst å gå Media og håpe at det e mange som takka nei så e kan få plass! vell har vel ikke sakt hvor jeg jobber! Jeg jobber på jafs her i ålesund! må tjene litt penger til neste år skjønner dere, siden det er både One Direction konsert i London med beste Marlene så er det til Oslo på Justin Bieber med Frøya,Johanne og Marlene og møtte gjengen Norwegian Beliebers On Tour! gud hvor jeg savner de jentene! men senere i dag skal jeg en tur ut til Frøya der Johanne også er! skal slappe av en stund siden jeg va på jobb!fin og sliten! men vi får talest skal ta en laaaang dusj og bare slappe av i sola!

/Malin Søvik


06.07.2012 kl. 16:40 i Blogg
kommentarer (2)

sommertider

heiheihei

hehehe vet jeg sier det vær gang men nå mener jeg det jeg SKAL bli en bedre blogger! men ja har ingen unskylding på korffor e ikke har blogga.. eller påtirsdag tror e va e med ho Johanne ut på nauste, vi va der til onsdag så dro vi på moa og møtte nokken venna. Desverre va kamera mitt i bilen til faren til Johanne da så ble ikke noen bilder fra Onsdag. tok bilder da vi var på nauste


meg og Johanne! veldig søte!

hihih, johannee!<3

må jo ta litt bilde av me sjøl!

møtte på 3 hester å!

Ja va litt av bilden som var fine nok til å komme på bloggen! Onsdag hadde jeg besøk av Johanne, Elias og Elisabeth vi gjor ikke så mye siden Johanne og Elisabeth ble hentet 1o min etter Elisabeth kom. Så ellers gjor vi ikke stort! Kjøpte meg Selvutløser fjernkontrol til kamera mitt på onsdag! så jeg tok bilde av frokosten min idag :)
ellers i dag kom mamma hjem med ny topp til meg! elsker henne! og så ahr jeg bare sløva på sofaen ogsånt! skal på jobb i morra så må legge meg snart!kiss fra me da eller?! hahah.

/MALIN SØVIK

NYTT KAMERA!

ENDELIG!

åhhh det va deilig og få seg nytt kamera! har savnet og ta bilder jeg kjøpte med Canon Eos 600D og det e drittttt bra elska det allerede! så e hat tatt nokken bilde i dag! Meste parten er av meg selv og stygge men lagå!sååå glad!

Skal være med Johanne på nauste i morra så da bilr det bilder og så moa så da bilde det også bilder <3 men må legge me no!

- MALIN SØVIK
 

forkjølet i sommerferien ?

forkjøla ja...

I dag våknet jeg opp med intense smerter i halsen og har greid meg helt til 8 tiden uten hals drops, siden jeg dro hjem til tanya etter skolen.  Vi hadde idrettsdag på skolen i dag gjett hva jeg gjorde ? SATT STILL PÅ EN BENK<3 jeg vet jeg var sikkelig sporty! neida, når vi kom hjem til Tanya sovna vi, hahah så dro jeg og mamma på et sånt møte ting. I går var vi på taco kveld hos Marianne læreren min alle jentene i klassen var der, ikke at vi er så mange da rundt 10 jenter(?) men men det var værtfall kjempe korselig. Og så er det bare i morgen og mandag, tirsdag og Onsdag igjen så er jeg ferdig på ungdomsskolen kan ikke fatte at 3 år har gått så himla fort som det har gjort, og får også bare håpe jeg kommer in på media har nemmelig planer om å bli kjeeendis! Neida eller jo egentlig kanskje filmprodusent eller talkshow eller noe sånt :) Det jeg håper på er å bli bestevenn med selveste JUSTIN BIEBER men ser ut til at det er kun jeg som har tora på at det skjer :/ og foresten vist du har twitter kan dere VÆRE SÅ JÆVLIG SNILL og sign dette ? http://twitition.com/hwlny takk på forhånd! dinna hemma bilde tingen vil ikke laste opp bilder så ingen bilder i dag... 

 MALIN <3

en stk justin bieber genser

Hei :)

idag tok vi bilder på skolen med klassen, aleine og trinnet  gikk ganske bra hadde på meg I love Justin Bieber genseren min så er ganske fornøyd:) så dro jeg hjem og i stallen, vi gikk gjennom litt av dressur programet jeg skla ri på Lørdag når jeg skal på stevne og mestsannsynlig ri Diablo om ikke han e sår da :) ellers skjer det ikke så mye, skal på piknik med klassa i morra skal bli deilig og sove litt lengere en 7 siden vi ikke skal møtte opp før 10. Så fikk vi standpunkt karakterene idag må si jeg var litt stolt over meg selv siden jeg nesten ikke har gaddet å prøve å få bedre karakterene min og jeg kunne gjenrne fått julekarakterene får da hadde jeg kommet inn på media mestsannsylig så jeg får håpe på det beste uansett :)


hihih :P

MALIN <3

as long as you love me &#9829;

Ohhhh! endelig!

Nå har As long as you love me - Justin Bieber kommet ut! og jeg ELSKER deg ! og jeg har skyllt ut fargen fra håret og er KJEMPE fornøyd!


LOVE IT! heilt forelska i håret mitt nå<3

og her er BESTE sangen evver! og forresten fått dilla på en summer remix av Boyfriend 

MALIN <3 

Fotografering

Hei :)

i morgen har vi fotografering på skolen gruer meg litt siden jeg aaaalllttiiiddd greier å se hemis ut på skole bilder.. men vi får vell håpe på det beste! Skal ha på meg denne fine genseren når vi skal ta trinn bilde


og så har/holde på å farge tuppane blond <3 håpe det kommer til å se fint ut til i morgen :D ellers i dag va e med Caroline i stallen til forhesten hinna :) så har e vært på skolen ogsånt :P i morgen kommer Veronica til me etter skolen så skal vi på Riding :D da får vi vite litt mer om stevne e skal ri på Lørdag, gleda me! men må nese stikke nå siden e har mye å gjøre :)

MALIN <3


11.06.2012 kl. 21:51 i Blogg
kommentarer (2)

random

Heii

Siden jeg ikke har nooooee å blogge om legger jeg ut litt bilder :)


MALIN <3

Cammmpppaaa i haaagggeen

Heeiii<3 i natt skal vi sove i telt i Hagen til Erika sammen led Julie og Elisabeth <3 fuuuunnn<3

Jiiipppppiii<333

Loovveee maallliiin<3

SORRY!

OOPPPSSSSSS!

heheheheh her er jeg... Veldig flink blogger ikke sant? neida, har vært så uuutrolig opptatt de siste dagene/ukene som dere sikkert vet jeg jeg en kjeeeempe stor BELIEBER! og da kan vel dere bare tenke dere hvor jeg har vææært! NEMELIG I OSLO! haha, vi fikk ikke møte han som planlakt og kom oss ikke in på gratis konserten men oslo turen va verdt det uansett! det å få møte noen jenter jeg bare har snakket med på nette (møtt 2 av de før men men) va ubeskrivlig! selv om vi e "ukjente" for hverandre går praten uansett! så klart hadde jo jeg med meg speilrefleksen til Oslo og gjett kem som sitte hjemme uten kamera da? Jo meg... Jeg hadde fult minne så tenkte jeg at jeg bare kunne sette fra meg kamera på scena (siden jeg va på scena under Flashmoben) så gikk det kanskje 30 sek så skulle jeg hente det igjen og gjett hva? det va borte... samme med mobilen til Nina.. og det tristeste med alt va at jeg hadde bilde sammens med ene daneren til Justin Nick der... så den natta grein e me til søvne... men mange andre har jo tatt bilder så jeg har lånt litt fra folk da :D

 
Dette bilder var tatt under Flashmoben jeg står bak ned svarte veggen til venste og tar bilder og filmer:)
Bilder lånt av Stine Haugan,Thea,Kristina osv <3TAAKKK

Som dere der har jeg hatt 3 utrolig fantastike dager i Oslo her er også en film Stine har såtte sammen

 håpe det blir nytt kamera snart så de kan komme litt bilder er <3

 

- MALIN ALICE <3


04.06.2012 kl. 00:58 i Blogg
kommentarer (2)

Oppdatering

Hallaaa!

Lite blogging for tida ser du.. fredag og lørdag va e i bursdag og søndag va e ut til bestemor og dem, ingenting spennende nå ligger jeg i sengen og fåkke sove.. Skal på skolen i morgen og skal bli deilig å ha fri tirsdagen<3 som dokke sikkert har fått med dere så kommer justin bieber til Fuckings NORGE !!! Fyfaen så glad e blei når e fikk vite det!

ca så glad! Som dere sikkert også vet er jeg med i gruppen Norwegian Beliebers on tour og vi skal da reise sammens til Oslo gleder meg til å møtte Nina og Thea igjen og møtte resten av gjengen får første gang<3

Men tror e skal prøve å sove nå:) nattaa<3

Vi snakkes <3

leksejenta

HAAAALLAAA!

Ja det står leksejenta utrolig nok, har såtte med naturfag leksa snart en time begynne å bli ganske lei.. heheheh, tok en powernap når jeg kom hjem fra skolen her e det ikke nokke som hete døgnrytme den e borte. I dag hadde vi høyde hopp i gymmen og tekniken min er ikke tenk på høyden bare kast deg over med hode først (Y) greide meg helt til 1.10 da jeg bestemte meg får å prøve de måten jeg ikke kan om endte med å lande opp på stanga og blåkul på hofta.. og det folk ropte var "Gjør det for Bieber" HAHA. 

JEG KJEDER MEG


Nå er det PARADISE HOTEL! 

VI SNAKKES ! <3

Kjendis idag!

HAAAALLLAAA!

Lenge siden no.. haha som Marlene sa så suger jeg rompe til å blogge for tiden, men skal prøve å få blogge lysten på topp igjen! Vi hadde første dag på skolen etter ferien i dag ikke gøyt.. og på vei til skolen sjekket jeg facebook og da hadde e fått melding at jeg var i avisa, fikk først sjokk men fikk ikke lest det før jeg kom hjem. Det var utrolig brae bilder og skrevet! her er noen av bildene som ble tatt.

 

du kan lese hele artikelen HER så blogges vi i morgen elns!

MALIN - LOVE YOU 

Gjesteinnlegg

Hei hå alle søte små! Marlene som bloggerrrr. Alice suger rompehull til å blogge. Så jeg spurte henne om jeg kunne blogge for henne. Bare sånn at det skulle komme et innlegg til dere. Er jeg ikke snill? Jo jeg er det! Jeg er ganske usæriøs av meg i blant. Eller, ikke i blant, men alltid. Meen ihvertfall.. Har egentlig ingenting å skrive nå så da stikker jeg. Hei då!


Dette er da meg! Vet dere synes jeg er pen!!

>mhaansen<

Touch

Wuuupppp!

lite blogging her i hus.. hahah har ikke gjort en drit i dag egentlig men har ingenting å blogge om, flere som har det sån ? hvertfall i mogen er det sprang/bakke trenging med den beste El Diablo!( får dere som ikke vet så rir jeg) og onsdag kommer Sunnmørsposten hjem til meg får å intervjue meg om et Prosjekt jeg og noen jenter jeg har blitt kjent gjennom ei gruppe og Justin Bieber( møtte 2 av dem i vinterferien på LMFAO konsert) Skal legge ut linken til nettavisa så fort den kommer ut :) !
Jiiiippiii!!

Men nå skal jeg se den nye serien Touch så skal jeg legge meg siden det er skole... gleder meg til påske neste uke, sove og alt DEILIG! og btw så har vi kanskje skidag med skolen og jeg skal bare ake som vanlig, kan ikke stå på ski eller noe som helst.. så tar med kamera og tar bilder ! men nå begynte serien så vi prekast!

 

Vi snakkes ! <3

sunday

Halloo!

Blogget ikke i går pga var borte heile dagen men er vell ikke det lov da? har ikke følt meg helt fin idag så har vært sengeliggende og sett Narnia... Herlig liv ikke sant ?men men som sakt hadde jeg noen av jentene på besøk på fredag, vi hadde det kjempe kjekt og sang karaoke, hehe men har ikke noen bilder bare fra macen og ett fra Erika 


men vi snakkes!

HADEBRA! <3

for ingenting..

Waadduupp!!

Sto opp og dro til skolen klokka 8.15 uten grunn siden jeg har ny giv i de to første timane og ho vi skulle ha var ikke der og hadde sakt sist gang at vi skulle ha fri og møtte opp til 3 time, så no chilla e i senga til cecilie med hunden Lady <3
trøtt i tryne begge to!

Etter skolen skal Erika vere med me hjem så skal vi gjøre klart til jentekveld med jentene mineee<3kommer sikkert flere innlegg senere har lite strøm på dataen sååee...

Vi snakkes ! <3

Cupcake!

CUPCAKE!!1
Vi snakkes! <3

What thaaa sshiitt!!

Sjallaaaabaaiisss!

Har faktisk ikke har tid å blogge dem siste dagane :O vi har hatt hundre prøva og i dag hadde vi prøvemuntlig eksamen, tiendeklasse e nokke shiittt!! men no har e endelig tid! Tanya e her og vi har holde på å lage muffins, regnbuemuffins faktisk! og på Tirsdag lagde vi kake!


så snart e vi ferdig med cupcakea! blir en del bilde her siden e ikke har lakt ut bilda fra Åpen skole :P


dem andre bilda vil ikke laste se opp så kommer senere :)

Vi Snakkes!<3

Outfit 15 mars 2012

Vi snakkes ! <3


15.03.2012 kl. 23:30 i Blogg
kommentarer (3)

Les mer i arkivet | Juli 2012 | Juni 2012 | April 2012 | Mars 2012Velkommen til amasordesign.blogg.no. Her legger jeg ut gratise design til deg, som jeg selv har laget. Håper du liker dem! Om du lurer på noe, eller trenger hjelp med designet kan du kontakte meg på amanda.sorum@hotmail.com! Hilsen amandasorum.blogg.no
kategorier arkiv
design
Design laget av Amanda Sørum.

hits